Top News

Sora Sakola

PERSIB

Advertisement Banner

Jalan jalan

Latest Post

Pileuleuyan Kang Ajip

Pileuleuyan Kang Ajip

Panungtung teteleponan jeung Kang Ajip téh basa Usép Romli pupus. Harita gé soanten Kang Ajip geus rada réro. Mun hayang mapaykeun kumaha kaayaan Kang Ajip sok nelepon ka Bada, putrana anu matuhna di Pabelan. Nya ti Bada meunang béja Kang Ajip geubis téh. Cenah Kang...

Pembelajaran Tatap Muka Dibuka Bertahap

Pembelajaran Tatap Muka Dibuka Bertahap

majalahsora.com, Kota Bandung - Pemerintah Provinsi Jawa Barat (Pemprov Jabar) menerapkan prinsip kehati-hatian dalam pelaksanaan pembelajaran tatap muka. Keselamatan dan kesehatan peserta didik diutamakan. Gubernur Jabar Ridwan Kamil mengatakan, teritorial pelaksanaan pembelajaran tatap muka direduksi dari skala kabupaten/kota menjadi tingkat kecamatan. Sekolah yang berada di...

Page 1 of 458 1 2 458

Rekomendasi