Top News

Sora Sakola

PERSIB

PMB UTAMA
Penerimaan Mahasiswa Baru

Jalan jalan

Latest Post

Ibadah

Ibadah

  Amérika Serikat téh nagara sékulér. Nagara teu pipilueun kana urusan agama. Kumaha wargana wé éta mah. Dina kabinétna ogé tara aya kementerian agama. Papadaning kitu aya anu unikna. Unggal ganti presidén, presidén anu anyar téh saméméh disumpah di Gedung Capitol, sok disina nyimpang heula...

Setelah Masjid Di Palestina Ridwan Kamil Akan Mendesain Masjid Islamic Center Surabaya

Universitas Widyatama Menduduki Ranking ke-53 Perguruan Tinggi Ternama Indonesia Versi SCImago Institutions Rankings (SIR)

majalahsora.com, Kota Bandung - Baru-baru ini SCImago Institutions Rankings (SIR) merilis ranking Perguruan Tinggi Indonesia, tahun 2021. Indikator penilaiannya meliputi research, innovation, dan societal. SIR merupakan lembaga pemeringkatan skala global, berkantor di Spanyol. Universitas Widyatama, kampus ternama di Kota Bandung yang berada di Jalan Cikutra...

Page 1 of 543 1 2 543

Rekomendasi