Tentang Kami

Majalah Sora. Roh ngora inspirasi pikeun Ngawangun Leuwih alus Indonesia. Dimimitian ti hiji pamanggih kesederhanaan Indonesia hayang ngajak manusa ka sok boga gagasan calakan, ngaoptimalkeun potentials. Kreativitas unik minangka usaha pikeun jadi bagian ti urang mereun utamana maranéhanana jeung sumanget pemuda Urang nampilkeun Majalah Sora media online minangka sarana pikeun moto sarta babagi informasi pikeun meunangkeun leuwih deukeut ka jalma anu ngora ngalawan sagala rupa informasi atikan, warna, jeung mere ilham sumanget ngora. Majalah Sora asalna kalayan sagala rupa saluran informasi upamana, warta umum hjukum ngandung warta, pulitik, atikan, sosial. Ogé warta husus sabudeureun Sakola. Urang oge nampilkeun olahraga warta, utamana football, boh internasional jeung lokal, utamana warta Persib Bandung Bandung. Sajaba ti éta, aya ogé warta ngeunaan ékonomi bisnis, gaya hirup, jeung warta unik. Jeung presentasi jeung gaya anu leuwih gampang jeung seger tapi tetep nekenkeun kasaimbangan informasi ku adhering ka prinsip journalism positif ieu santun jeung etika, eta dipiharep ayana Jawara News sanggup méré warna anyar dina dunya informasi, kitu ogé hiji rujukan jeung ilham pikeun pamiarsa. 

Majalah Sora …. Sumanget inspirasi….123

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.