Tag: #Artikel Basa Sunda

Ibadah

Ibadah

  Amérika Serikat téh nagara sékulér. Nagara teu pipilueun kana urusan agama. Kumaha wargana wé éta mah. Dina kabinétna ogé ...

Basa Indung Teu Boga Indung

Ngajar

Teu kungsi sabulan sabada proklamasi kamerdékaan, Republik Indonésia ngumumkeun kabinétna anu munggaran tanggal 2 Séptémber 1945. Nu diangkatna téh aya ...

Basa Indung Teu Boga Indung

Ngaji

Ngaji téh prosésna mah sarua jeung diajar. Ngan materina husus, nyaéta sagala rupa anu patalina jeung agama Islam. Malah, dina ...

Page 1 of 2 1 2

Kategori Berita

Arsip Berita