Latest Post

Kagiatan LPMP di SD Gentra Masekdas Kota Bandung

Kagiatan LPMP di SD Gentra Masekdas Kota Bandung

Siti Nuryati, S.Pd. Kepala SDN Gentra Masekdas Kota Bandung Poé kadua puasa ping 7 Juni, Sora nyempetkeun nyimpang ka wewengkon SDN Gentra Masekdas Kota Bandung. Nepangan kepala sekolahna anu nembé mancén dina taun ieu (2016), Ibu Enur, lengkepna Siti Nuryati, S.Pd. Ibu Enur saméméhna ngepalaan...

Gamasvastika, Lalampahan Nuju ka nu Leuwih Hadé

Gamasvastika, Lalampahan Nuju ka nu Leuwih Hadé

Paturay Tineung Wisudawan-wisudawati SMK Negeri 13 Kota Bandung   Sobat Sora, poé Saptu ping 4 Juni 2016, wewengkon  SMK Negeri 13 Bandung kacida haneuteun. Panggung anu dipaés basajan tapi nyeni, dihapit barisan padus angklung kéncaeunana. Réngréngan tamu kahormatan ngajalajar dina jajaran korsi panghareupna. 267 peserta didik...

Page 824 of 838 1 823 824 825 838

Rekomendasi