Latest Post

Raina  Juara Pupuh nu Jago Tae Kwon Do

Raina Juara Pupuh nu Jago Tae Kwon Do

Sobat Sora, urang kenalan yu, sareng salah sahiji siswi berpréstasi ti SDN Padasuka Mandiri 4 Kota Cimahi. Nami lengkepna, Raina Putri. Nénéhna mah Raina baé, ayeuna geus kelas V. Raina lahir di Cimahi, tanggal 5 Juli 2005. Siwi bungsu ti dua sadulur, Bapa Ana sumarna...

Ngurangan Maké Kantong Kérésék

Ngurangan Maké Kantong Kérésék

Bapa Drs. Agus Jumaédi M.ScKepala SMK Pasundan 3 Bandung Dina raraga ngurangan runtah palastik, pamaréntah Indonésia nyieun kawijakan sangkan toko modéren hususna, teu nyadiaan kantong kérésék  geratis. Ayeuna mah konsumén kudu meuli, lamun balanjaanana hayang diwadahan maké kantong kérésék téh....

Page 482 of 485 1 481 482 483 485

Rekomendasi