Latest Post

Alus Waé

Alus Waé

A: Bray,didinya mah ulangan téh peunteunna alus waé euy. Naon tipsna. B: Mun guru keur nerangkeun urang montong lulumpatan, komo saré di kelas mah. Salian ti éta rajin kudu rajin ngapalkeun, tur nu pastimah kudu nyaho jawabanana. A: Edas euy!

ULIN  KA  KAMPUNG ADAT  MAHMUD

ULIN KA KAMPUNG ADAT MAHMUD

Sobat Sora, Mahmud téh ngaran hiji wewengkon bawahan désa Mekar Rahayu, kacamatan Marga Asih, kabupatén Bandung. Kurang leuwih 6 KM ti Soréang salaku ibu kota kabupatén. Kampung Mahmud dikuriling ku Citarum jeung pasawahan kalawan dianjrekkan ku leuwih ti 1200 urang panghunina. Ciri khas adatna di...

Page 471 of 473 1 470 471 472 473

Rekomendasi