Latest Post

ULIN  KA  KAMPUNG ADAT  MAHMUD

ULIN KA KAMPUNG ADAT MAHMUD

Sobat Sora, Mahmud téh ngaran hiji wewengkon bawahan désa Mekar Rahayu, kacamatan Marga Asih, kabupatén Bandung. Kurang leuwih 6 KM ti Soréang salaku ibu kota kabupatén. Kampung Mahmud dikuriling ku Citarum jeung pasawahan kalawan dianjrekkan ku leuwih ti 1200 urang panghunina. Ciri khas adatna di...

Jalan-jalan Museum Van Gogh

Jalan-jalan Museum Van Gogh

Sobat Sora, yu urang jalan- jalan ka Amsterdam, Belanda. Di ditu loba pisan patempatan anu narik ati tur méré luang ka nu ngadongdonna. Contona waé  Museum van Loon, Dam Square, De Bijnkorf, Bloement market, Noorder market, jste. Aya hiji gedong nu ngaranna Museum Van Gogh....

Page 448 of 449 1 447 448 449

Rekomendasi