Latest Post

Ngurangan Maké Kantong Kérésék

Ngurangan Maké Kantong Kérésék

Bapa Drs. Agus Jumaédi M.ScKepala SMK Pasundan 3 Bandung Dina raraga ngurangan runtah palastik, pamaréntah Indonésia nyieun kawijakan sangkan toko modéren hususna, teu nyadiaan kantong kérésék  geratis. Ayeuna mah konsumén kudu meuli, lamun balanjaanana hayang diwadahan maké kantong kérésék téh....

Alus Waé

Alus Waé

A: Bray,didinya mah ulangan téh peunteunna alus waé euy. Naon tipsna. B: Mun guru keur nerangkeun urang montong lulumpatan, komo saré di kelas mah. Salian ti éta rajin kudu rajin ngapalkeun, tur nu pastimah kudu nyaho jawabanana. A: Edas euy!

Page 365 of 368 1 364 365 366 368

Rekomendasi