Latest Post

Raina  Juara Pupuh nu Jago Tae Kwon Do

Raina Juara Pupuh nu Jago Tae Kwon Do

Sobat Sora, urang kenalan yu, sareng salah sahiji siswi berpréstasi ti SDN Padasuka Mandiri 4 Kota Cimahi. Nami lengkepna, Raina Putri. Nénéhna mah Raina baé, ayeuna geus kelas V. Raina lahir di Cimahi, tanggal 5 Juli 2005. Siwi bungsu ti dua sadulur, Bapa Ana sumarna...

Page 344 of 348 1 343 344 345 348

Rekomendasi