Latest Post

Kagiatan Azayaka Di SMK Negeri 1 Kota Bandung

Kagiatan Azayaka Di SMK Negeri 1 Kota Bandung

Pasanggiri Biantara Islami Sobat Sora, poéan kalima puasa Romadon, Jumaah ping 10 Juni 2016, Sora ngahaja nyimpang ka wewengkon SMK Negeri 1 Bandung. Harita keur haneuteun ku rupa-rupa kagiatan perlombaan Islami. Di buruan hareup, basa Sora anjog keur ubyag ku seni nasyid Islami jeung lomba...

Gamasvastika, Lalampahan Nuju ka nu Leuwih Hadé

Gamasvastika, Lalampahan Nuju ka nu Leuwih Hadé

Paturay Tineung Wisudawan-wisudawati SMK Negeri 13 Kota Bandung   Sobat Sora, poé Saptu ping 4 Juni 2016, wewengkon  SMK Negeri 13 Bandung kacida haneuteun. Panggung anu dipaés basajan tapi nyeni, dihapit barisan padus angklung kéncaeunana. Réngréngan tamu kahormatan ngajalajar dina jajaran korsi panghareupna. 267 peserta didik...

Page 307 of 322 1 306 307 308 322

Rekomendasi

Halaman Facebook