Latest Post

Hasil Pertandingan Sora Cup II ‘Silaturahmi Pendidik jeung Tenaga Kependidikan taun 2017” Poé Juma’ah 19 Méi 2017 jeung Jadwal Semifinal & Final, Salasa ping 23 Méi 2017

Hasil Pertandingan Sora Cup II ‘Silaturahmi Pendidik jeung Tenaga Kependidikan taun 2017” Poé Juma’ah 19 Méi 2017 jeung Jadwal Semifinal & Final, Salasa ping 23 Méi 2017

SMPN 23 Kota Bandung (beureum hideung) vs PGRI Kota Bandung (beureum koneng) majalahsora.com -  Babak delapan besar Sora Cup II lumangsung poé Juma’ah ping 19 Méi 2017. Magelarkeun opat pertandingan.  Nya éta SMAN 17 Kota Bandung vs SMAN 10 Kota Bandung, SMK Merdéka Kota Bandung...

Hasil Pertandingan Sora Cup II “Futsal Silaturahmi Pendidik jeung Tenaga Kependidikan sa-Bandung Raya” Poé Kaopat, Kemis 18 Méi 2017 jeung Jadwal Babak Delapan Besar, Poé Juma’ah 19 Méi 2017

Hasil Pertandingan Sora Cup II “Futsal Silaturahmi Pendidik jeung Tenaga Kependidikan sa-Bandung Raya” Poé Kaopat, Kemis 18 Méi 2017 jeung Jadwal Babak Delapan Besar, Poé Juma’ah 19 Méi 2017

majalahsora.com – Poé kaopat Sora Cup II, Kemis 18 Méi 2017, midangkeun dalapan pertandingan. Ngabenkeun 16 tim nu geus lolos ti babak 32 besar. Dilaksanakeun ti pukul 15.00 nepi ka pukul 19.30, di Lapang Progresif Soekarno Hatta. Unggal pertandingan, lumangsung ketat. SMAN 17 Kota Bandung...

Hasil Pertandingan Futsal Sora Cup II “Turnamen Silaturahmi Pendidik jeung Tenaga Kependidikan sa-Bandung Raya”  Poé kadua Salasa 16 Méi 2017

Hasil Pertandingan Futsal Sora Cup II “Turnamen Silaturahmi Pendidik jeung Tenaga Kependidikan sa-Bandung Raya” Poé kadua Salasa 16 Méi 2017

majalahsora.com – Poé kadua Turnamen Futsal Sora Cup II “Silaturahmi antar Pendidik jeung Tenaga Kependidikan”, magelarkeun genep pertandingan. Salah sahijina magelarkeun pertandingan El Classico, antara tim SMAN 18 Kota Bandung vs SMAN 16 Kota Bandung. SMAN 1 Bandung vs SMAN 25 Kota Bandung Kepala SMAN 18 ...

Page 306 of 370 1 305 306 307 370

Rekomendasi