Latest Post

Alus Waé

Alus Waé

A: Bray,didinya mah ulangan téh peunteunna alus waé euy. Naon tipsna. B: Mun guru keur nerangkeun urang montong lulumpatan, komo saré di kelas mah. Salian ti éta rajin kudu rajin ngapalkeun, tur nu pastimah kudu nyaho jawabanana. A: Edas euy!

ULIN  KA  KAMPUNG ADAT  MAHMUD

ULIN KA KAMPUNG ADAT MAHMUD

Sobat Sora, Mahmud téh ngaran hiji wewengkon bawahan désa Mekar Rahayu, kacamatan Marga Asih, kabupatén Bandung. Kurang leuwih 6 KM ti Soréang salaku ibu kota kabupatén. Kampung Mahmud dikuriling ku Citarum jeung pasawahan kalawan dianjrekkan ku leuwih ti 1200 urang panghunina. Ciri khas adatna di...

Jalan-jalan Museum Van Gogh

Jalan-jalan Museum Van Gogh

Sobat Sora, yu urang jalan- jalan ka Amsterdam, Belanda. Di ditu loba pisan patempatan anu narik ati tur méré luang ka nu ngadongdonna. Contona waé  Museum van Loon, Dam Square, De Bijnkorf, Bloement market, Noorder market, jste. Aya hiji gedong nu ngaranna Museum Van Gogh....

Page 305 of 307 1 304 305 306 307

Rekomendasi

Halaman Facebook