Latest Post

Pangalaman Saum Pa Cécép Nuju Alit

Pangalaman Saum Pa Cécép Nuju Alit

Pa Cécép Targana, S.Pd Sobat Sora, urang kenalan yu sareng Pa Cécép Targana, S.Pd, padamel TU SMKN 7 Kota Bandung.  Ngahaja ku Sora di wawancara di kantorna. Ngadadarkeun pangalaman anjeunna, basa munggaran ngalaksanakeun ibadah saum. Pa Cécép, mitembeyan saum basa yuswa tujuh taun. Ku ibu...

Page 305 of 322 1 304 305 306 322

Rekomendasi

Halaman Facebook