Latest Post

Pengukuhan Kepala Sekolah SMA/SMK sa-Jawa Barat

Pengukuhan Kepala Sekolah SMA/SMK sa-Jawa Barat

majalahsora.com – Kurang leuwih aya 748 Kepala Sekolah SMA jeung SMK nu dikukuhkeun ku Gubernur Jawa Barat, sabada alih kelola ka propinsi. Lumangsung poé salasa, tanggal 14 Pébruari 2017. Tempatna di Balé Asri Pusdai, Kota Bandung. Méméhna aya opat urang kepala sekolah nu disumpah jabatan...

Page 301 of 347 1 300 301 302 347

Rekomendasi