Latest Post

Sekolah Model SMAN 3 Kota Cimahi

Sekolah Model SMAN 3 Kota Cimahi

Dra.Hj. Nelly Krisdiyana, M.M. majalahsora.com, Kota Cimahi - Kapilih jadi “sakola model”  tangtu waé jadi kareueus  pikeun hiji instansi sakola mah, lantaran nu ngaranna sakola “percontohan” mah tangtu waé dipandang leuwih punjul kualitasna ti batan sakola lianna. Tapi disagigireun kitu téh pikeun SMAN 3 Cimahi...

Page 301 of 394 1 300 301 302 394

Rekomendasi