Latest Post

Ngurangan Maké Kantong Kérésék

Ngurangan Maké Kantong Kérésék

Bapa Drs. Agus Jumaédi M.ScKepala SMK Pasundan 3 Bandung Dina raraga ngurangan runtah palastik, pamaréntah Indonésia nyieun kawijakan sangkan toko modéren hususna, teu nyadiaan kantong kérésék  geratis. Ayeuna mah konsumén kudu meuli, lamun balanjaanana hayang diwadahan maké kantong kérésék téh....

Page 300 of 303 1 299 300 301 303

Rekomendasi

Halaman Facebook