Latest Post

H. Aa Sudaya, M.Pd., Ketua MKKS SMA Kabupatén Bandung “Ku Cara Sabilulungan SMA sa-Kabupatén Bandung Siap Ngalaksanakeun UNBK taun 2017”

H. Aa Sudaya, M.Pd., Ketua MKKS SMA Kabupatén Bandung “Ku Cara Sabilulungan SMA sa-Kabupatén Bandung Siap Ngalaksanakeun UNBK taun 2017”

H. Aa Sudaya, M.Pd., Kepala SMAN 1 Margahayu, Kabupatén Bandung nu ngarangkep jadi Ketua MKKS SMA sa-Kabupatén Bandung majalahsora.com – Sobat Sora, kagiatan UNBK (Ujian Nasional Berbasis Komputer) taun 2017, mangrupa program pamaréntah Indonésia nu keur dihangkeutkeun. Dipiharep 80 persen SMA/SMK sa-kuliah Indonesia bisa ngalaksanakeun...

Page 300 of 347 1 299 300 301 347

Rekomendasi