Heup! Teu Meunang Aya Ospek!

Heup! Teu Meunang Aya Ospek!

Jakarta – Pa Anies Baswedan, Menteri Pendidikan & Kebudayaan Indonésia, ngajéntrékeun dina taun ajaran 2016-2017 ayeuna teu meunang aya kagiatan ospék! Méméh aya larangan di luhur geus ilahar unggal taun jeung unggal sakola, kayaning di SMP/MTs, SMA/SMK/MA sa-kuliah...

Page 2 of 3 1 2 3

Kategori Berita

Arsip Berita