Majalah Sora|Monday, March 25, 2019
You are here: Home » Persib » ‘Satutas TC di Yogyakarta, Juma’ah 29 Desember 2017 Pamaen Persib Mulang ka Bandung Deui’

‘Satutas TC di Yogyakarta, Juma’ah 29 Desember 2017 Pamaen Persib Mulang ka Bandung Deui’ 

hariono tony di uny yogya

majalahsora.com, Yogyakarta  – PERSIB mengakhiri masa pemusatan latihan di Yogyakarta, Kamis (28/12/2017). Isuk, poe Juma’ah (29/12/2017), sakabeh anggota tim baris mulang ka Bandung.

Bek PERSIB, Tony Sucipto meunteun, mangsa pemusatan latihan  ngawantu pisan dina ngundakkeun kondisi fisik dirina sabada jeda kompetisi yang cukup panjang.

Salami TC di Yogyakarta, sim kuring sareng sadaya pamaen serius naker latihan pikeun nganormalkeun deui kaayaan pisik. Eta teh sae pisan. Komo antar pamaen jadi mingkin raket,” ujar Tony.

Pemain bernomor punggung 6 ini menyebut, pemilihan tempat TC di Yogyakarta sangat tepat. Menurutnya, Kota Gudeg memiliki suhu udara yang cukup panas.

TC di Yogyakarta mangaruhan pisan kana kondisi pisik pamaen. Sadaya pamaen Persib, hoyong ngundakkeun kondisi pisik memeh adu harepan dina liga 1 taun 2018 nu saenyana. Sabada TC ieu, mudah-mudahan aya ajen positif nu kaala,” pungkas Tony. [SR]***