Majalah Sora|Monday, March 18, 2019
You are here: Home » HEUHEUY DEUDEUH

HEUHEUY DEUDEUH

Heuheuy Deudeuh, 99% Banyol, 1%-na Meunang Mikir Batur

Full Article

-Heuheuy Deudeuh- 99% banyol, 1%-na Beunang Mikir Batur

Full Article

Meme Persib 9/10/2017 Dipisi Mangaruhan Batur

Full Article

-Heuheuy deudeuh, 99 % banyol, 1% deui beunang mikir-

Full Article

-Heuheuy Deudeuh 99% banyol 1% deui Beunang Mikir-

Full Article

-Heuheuy deudeuh 100 % banyol-

Full Article

-Heuheuy deudeuh 100% banyol-

Full Article

Ngaran Grup Band Terkenal Luar Negri Lamun Di Tarjamahkeun Kana Basa Sunda

Michael Learns To Rock= Michael diajar jadi batu. Duh mendi watir euy jiga Malin Kundang baé. Bon Jovi= Si Jovi nu sok unjam injeum. Alah ieu mah jigana ka ...Full Article

Alus Waé

A: Bray,didinya mah ulangan téh peunteunna alus waé euy. Naon tipsna. B: Mun guru keur nerangkeun urang montong lulumpatan, komo saré di kelas mah. Salian ti éta rajin kudu ...Full Article